Welkom in de Bogavino - Webshop

 

Hieronder ontdekt u op een interactieve wijze ons volledig aanbod. Gradueel bouwen we dit volledig uit zodanig dat u bij elke wijn ook een duidelijke beschrijving vindt. Vergeet ook niet dat we in onze beschrijvingen van de wijnlanden meer info geven over de producenten die wij selecteerden !

 

Bij elke wijn vindt u een duidelijke prijs-opgave, inclusief 21% BTW. Uiteraard wordt dit percentage aangepast indien nodig. Uw bestelling wordt bevestigd via een onmiddellijke electronische bestelbon. Wij confirmeren ook en maken de juiste afspraken voor levering / afhaling.

 

Veel surfplezier.

 

Promo

Winter, niet altijd de leukste periode, maar wel ideaal om gezellig met elkaar te souperen met winterse gerechten. Daar horen lekkere wijnen bij! Deze winter hebben we daarvoor de heerlijke Dominio Dostares Estay op basis van Prieto Picudo. Volle wijn met toetsen van rijp donker bosfruit. Heerlijk bij wild en diverse kazen. Of bij de onmisbare raclette of steengrill. Profiteer van dit leuke aanbod !

Dominio Dostares : Estay - Prieto Picudo:
Nu aan 8.95 euro ipv 9.60 euro.
 

Verzendkosten

 

Wijn bestellen is ook leveren. Om uw bestelde wijnen keurig bij u af te zetten werkt BogaVino met gespecialiseerde verzendbedrijven.

 

De flessen worden verpakt in speciale verzenddozen en worden bij u thuis geleverd.

 

Prijs voor de verpakking en het transport is tussen de 12,00€ en de 20,00€ euro, ongezien het aantal flessen en plaats in België.

 

Verkiest u af te halen, dat kan steeds mits vooraf even een afspraak te maken op het vertrouwde telefoonnummer 0475 50 75 54 of via email.

 

 


 

 


 
 

BOGAVINO

Laar 172

2180 Antwerpen

Tel en Fax: 03 / 290.01.07

Mobiel: 0475 / 50.75.54

E-mail: info@bogavino.be

BE-0870.554.808